Our quality policy

A NORD TENDER KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA
MSZ EN ISO 9001:2009 ÉRTELMÉBEN

A cég sikerének alapja a minőség.

A Nord Tender Kft. az Európai Uniós és hazai pályázati rendszerben végzett szakértői munkájában a minőség és a megbízhatóság mindig is kiemelt figyelmet kapott, ezzel szolgálva az ügyfeleink, megbízóink bizalmát. 

Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésével még inkább elkötelezzük magunkat a minőség mellett, melyet mind a cégvezetés mind pedig munkatársaink folyamatosan szem előtt tartanak a mindennapi munkájuk során.

Számunkra legfontosabb az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése, megelégedettségük fokozása, melynek elérése érdekében szolgáltatásainkat és minőségirányítási rendszerünket a megbízói igények figyelembe vételével, a megbízói észrevételek visszacsatolásával, valamint saját szolgáltatási teljesítményünk folyamatos fejlesztésével biztosítunk.

A cég vezetésének eltökélt szándéka, hogy szolgáltatásaink színvonalának emeléséhez minden munkatársunk számára világosan meghatározott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat alakítson ki, annak érdekében, hogy a projektjeink teljes életciklusa folyamán − a tervezéstől a megvalósításig − eredményes, a megbízóink igényeinek maximálisan megfelelő munkavégzés folyjon.

Minőségirányítási rendszerünk sikeres működéséhez elengedhetetlen, hogy szakembereink mellett partnereinktől, alvállalkozóinktól is megköveteljük a megbízások színvonalas és pontos teljesítését. Partnereinket ennek érdekében folyamatosan felügyeljük, és teljesítéseik alapján értékeljük.

Sign up for newsletter

Kérje ajánlatunkat!